Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730831657

Amistoso (Int., RC) 730831657 Información oficial sobre el partido 730831657 en Hattrick

03.04.2024 15:15:00

Powered By Eskaniceira "Andorra" Alineación oficial del equipo 'Powered By Eskaniceira "Andorra"' en el partido 4 - 0 The DoobieBrothers Alineación oficial del equipo 'The DoobieBrothers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Powered By Eskaniceira "Andorra" Alineación oficial del equipo 'Powered By Eskaniceira "Andorra"' en el partido 2 - 0 The DoobieBrothers Alineación oficial del equipo 'The DoobieBrothers' en el partido
Tiene suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Powered By Eskaniceira "Andorra"

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Francés Solernou de Eskaniceira aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Àngel Maria Messegué estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Gabor Fiby va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 26.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Eskaniceira va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de David Solà des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Eskaniceira va aconseguir el 4 - 0 quan Berenguer Gruart va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Àngel Maria Messegué es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Andreu Cullelldevall de Eskaniceira va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

The DoobieBrothers

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Ugo Maria Iori la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de DoobieBrothers havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del DoobieBrothers va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Josh Oliver no va poder controlar.