Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730831365

Amistoso (Int., RC) 730831365 Información oficial sobre el partido 730831365 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Pammakaristos de Gamonal Alineación oficial del equipo 'Pammakaristos de Gamonal' en el partido 3 - 1 Hoffax Alineación oficial del equipo 'Hoffax' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pammakaristos de Gamonal Alineación oficial del equipo 'Pammakaristos de Gamonal' en el partido 2 - 1 Hoffax Alineación oficial del equipo 'Hoffax' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pammakaristos de Gamonal

Goles Goles

  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Pammakaristos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Roman Hetzer que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 58 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Claudiu Perianu, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pammakaristos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 79.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pammakaristos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Claudiu Perianu va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Jakub Struhař del Pammakaristos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gerard Camarasa va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Thomas Kihl va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Xil Campo Lameiro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Thomas Kihl va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Hoffax

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Hoffax prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ahmed Brkljača.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 6 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Ploutarchos Nikoloudis al minut 6 semblava entrar, però Simón Guzmán Derqui va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Hoffax va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Simón Guzmán Derqui va desviar el xut final de Matías Fort després d'una sèrie de rebots i molta confusió.