Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730830842

Amistoso (Int., RC) 730830842 Información oficial sobre el partido 730830842 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

EMEDEF Alineación oficial del equipo 'EMEDEF' en el partido 3 - 5 KKS Natany Alineación oficial del equipo 'KKS Natany' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
EMEDEF Alineación oficial del equipo 'EMEDEF' en el partido 1 - 7 KKS Natany Alineación oficial del equipo 'KKS Natany' en el partido
Tiene suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EMEDEF

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): EMEDEF s'avançava al marcador al minut 18, després d'un rebot que va caçar en Antoíño 'Galego' Moure per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 34 una excel·lent centrada de Héctor Landaluce Ugarte va arribar a Antoíño 'Galego' Moure, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Xulio Meixe va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Xulio Meixe de EMEDEF va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 200 Minuto 86 (Ocasión de falta): EMEDEF va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 86, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

KKS Natany

Goles Goles

  • 152 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, Natany va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Aloys Uhrig va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 151 Minuto 61 (Gol por el centro): Un mica després, Leoncio Barrios de Natany va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 62 minuts Marek Hancyk va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): Natany agafava avantatge al minut 76 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Sebastian Marciński amb mestria.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Marek Hancyk va augmentar l'avantatge de Natany a 3 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marek Hancyk ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.