Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730830106

Amistoso (Int.) 730830106 Información oficial sobre el partido 730830106 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

F.C. Bagdanum Alineación oficial del equipo 'F.C. Bagdanum' en el partido 1 - 8 Toronto Islanders Alineación oficial del equipo 'Toronto Islanders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
F.C. Bagdanum Alineación oficial del equipo 'F.C. Bagdanum' en el partido 1 - 8 Toronto Islanders Alineación oficial del equipo 'Toronto Islanders' en el partido
Tiene un resultado normal 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Bagdanum

Goles Goles

  • 190 Minuto 42 (Gol de falta): En Ferran Brunell va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-4.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 26 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 26 en Ferran Brunell ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Kalle Lamminaho el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Francesc Pollanch no va ser aprofitada per en Raúl Monzón Moreno que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 290 Minuto 82 (Ocasión de falta): En Ferran Brunell va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

Toronto Islanders

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador de The Isles Jarto Siikki va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 30 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Ángel Torres va acabar en una passada genial cap al jugador de The Isles Vitaliy Liskin, que va marcar el 0 - 2.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de The Isles, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Jarto Siikki va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, The Isles va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Byron Ruiz Tagle, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Byron Ruiz Tagle va aprofitar un error defensiu al minut 43, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a The Isles.
  • 184 Minuto 44 (Gol de penalti): The Isles va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 6, quan Jarto Siikki va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 66, The Isles va augmentar el seu avantatge a 1 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ángel Torres.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del The Isles van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Byron Ruiz Tagle va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 8 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Després de 90 minuts, Vitaliy Liskin va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Javier Jiménez va estar atent i va desviar la pilota a córner.