Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730829465

Amistoso (Int.) 730829465 Información oficial sobre el partido 730829465 en Hattrick

03.04.2024 14:00:00

wimby Alineación oficial del equipo 'wimby' en el partido 1 - 2 Marinal Futebol Club Alineación oficial del equipo 'Marinal Futebol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
wimby Alineación oficial del equipo 'wimby' en el partido 2 - 0 Marinal Futebol Club Alineación oficial del equipo 'Marinal Futebol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

wimby

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 30 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Yiannakis Rammos. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El jugador local Yiannakis Rammos per poc que no incrementa el marcador al minut 31. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Samuel Cabanne va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): wimby van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de Yiannakis Rammos des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gerhardt Wienskowski va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 75 per blocar una centrada d'en Yiannakis Rammos va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de wimby.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): wimby va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 84 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Michal Markup ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Michal Markup de wimby va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 86, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Dan Döme de wimby va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Karel Gerža de wimby va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Marinal Futebol Club

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 33 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Marinal. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Auger Cucurull xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 170 Minuto 85 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Chakir Benbarek al minut 85 va permetre a Marinal prendre avantatge per 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Marinal va deixar en bona posició a en Luis Ruiz Melendez per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Pepe Sáenz Río va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Marinal que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Chakir Benbarek.