Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730827826

Amistoso (Int., RC) 730827826 Información oficial sobre el partido 730827826 en Hattrick

02.04.2024 19:50:00

Hellfire Cult Alineación oficial del equipo 'Hellfire Cult' en el partido 2 - 1 AFC Bennwil Alineación oficial del equipo 'AFC Bennwil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hellfire Cult Alineación oficial del equipo 'Hellfire Cult' en el partido 2 - 2 AFC Bennwil Alineación oficial del equipo 'AFC Bennwil' en el partido
Tiene un resultado normal 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,2 % 23,2 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hellfire Cult

Goles Goles

  • 143 Minuto 86 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Hellfire va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Ovidio 'Skullcrusher' Himiob, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 122 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Hellfire prenia la batuta de l'encontre al minut 87, quan en Gustavo Adolfo Ugarte va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): Jannik Seger quasi dona a Hellfire l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jannik Seger va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Ángel Lessmann de Hellfire va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

AFC Bennwil

Goles Goles

  • 117 Minuto 87 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Hellmut Stuhrmann, que quasi sense aire va regalar la pilota a Hansjörg Baldenweg de Bennwil, que, amb energies de reserva, va fer el 1 - 1. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 16 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Bennwil van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 16 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jens Knellwolf, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de Johann Rothmund, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Soireba Sakho no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Stephan Knickl quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.