Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730827806

Amistoso (Int., RC) 730827806 Información oficial sobre el partido 730827806 en Hattrick

03.04.2024 10:50:00

FC Supergau 2.0 Alineación oficial del equipo 'FC Supergau 2.0' en el partido 5 - 2 VILAKA TEAM Alineación oficial del equipo 'VILAKA TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
FC Supergau 2.0 Alineación oficial del equipo 'FC Supergau 2.0' en el partido 8 - 1 VILAKA TEAM Alineación oficial del equipo 'VILAKA TEAM' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Supergau 2.0

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Markus Lang va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 113 Minuto 61 (Gol por la derecha): Els jugadors del Supergau amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 61, deixant Johnny Pusceddu en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Supergau contenien la respiració mentre en Daniel Jicărean s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sabir Hawjîr es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Supergau va augmentar la diferència quan Daniel Jicărean no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Supergau va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Anton Katholm, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): Supergau va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Sabir Hawjîr va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stefano Sestito de Supergau es va guanyar la targeta groga merescudament.

VILAKA TEAM

Goles Goles

  • 174 Minuto 33 (Gol de penalti): En Pablo Torres va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 33. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 60, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pablo Torres es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): VILAKA va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Paco Merino va quedar-se sol davant el porter Ludwig Graf, però aquest va poder aturar el xut.
  • 239 Minuto 29 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Isaac Basolí va servir per deixar enrere el gegant Lindy Kruse al minut 29, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Emil Adenau va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Christoph von Bieberstein va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.