Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730827363

Amistoso (Int.) 730827363 Información oficial sobre el partido 730827363 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

RB Tarragona Alineación oficial del equipo 'RB Tarragona' en el partido 1 - 2 E.S. Atlantique Alineación oficial del equipo 'E.S. Atlantique' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RB Tarragona Alineación oficial del equipo 'RB Tarragona' en el partido 0 - 1 E.S. Atlantique Alineación oficial del equipo 'E.S. Atlantique' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RB Tarragona

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Antoni Estol sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Leonardus te Braak que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 10 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Tirso Penedo va ridiculitzar a en Júlio Barbosa amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tirso Penedo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Cassian Nditi de RB Tgn va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

E.S. Atlantique

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 36, quan Daniel Hoarau va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Passats 85 minuts de partit, Atlantique es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Sauveur Euphrasie es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Serdar Cerrah quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Firmin Hounkpe va fer una jugada per la banda esquerra, però Manuel Valenzuela Núñez va aturar el seu xut.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El Atlantique va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Firmin Hounkpe va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Daniel Hoarau va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Es duien 72 minuts de partit jugats quan Émeric Carlier va estar a punt de posar per davant a Atlantique amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Manuel Valenzuela Núñez va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Matthieu Monnet, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 78 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Giulio Roncaglia de Atlantique va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.