Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730826286

Amistoso 730826286 Información oficial sobre el partido 730826286 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido 3 - 2 Clapton United Alineación oficial del equipo 'Clapton United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido 2 - 0 Clapton United Alineación oficial del equipo 'Clapton United' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PRO CUATTRO

Goles Goles

  • 109 Minuto 36 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 36 minuts Iago Adrián Mosquera es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Fèlix Canyelles que d'un gran xut va marcar per a Clapton el 0 - 1.
  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al CUATTRO una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Anton Berrios, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 38.
  • 111 Minuto 51 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 51, Kowit Wanichchanai de CUATTRO empatava el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 73 gràcies a la jugada de Richard Bourdeau, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Richard Bourdeau va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mahmoud Kamara de CUATTRO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Clapton United

Goles Goles

  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Jaime Viñambre estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Albert Tramoyeres va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 4 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Clapton sortien al contraatac. La falta llançada per Fèlix Canyelles va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Clapton van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 41, però el xut de Venceslau González Campillo des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): El Clapton va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 68, però en Albert Tramoyeres va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dorinel Caravantes de Clapton es va emportar una amonestació al minut 6 per provocar un rival.