Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730826216

Amistoso 730826216 Información oficial sobre el partido 730826216 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Las Palmas U.D. Alineación oficial del equipo 'Las Palmas U.D.' en el partido 0 - 2 Dimis United Alineación oficial del equipo 'Dimis United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Palmas U.D. Alineación oficial del equipo 'Las Palmas U.D.' en el partido 0 - 1 Dimis United Alineación oficial del equipo 'Dimis United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Palmas U.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Palmas van sortir al contraatac amb encert al minut 19, però Ádám Forgács no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Palmas, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Jakub Fila va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Palmas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alessandro Nicita, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Dimis United

Goles Goles

  • 137 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Enrique Oliveros la va convertir en gol amb un remat de cap en Ezequiel Zaldos tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 36 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Ezequiel Zaldos va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del United que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Daniel Grimalt, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Eduardo Valdés va fer al minut 34 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Enrique Oliveros, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Javier de Liaño de United, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): United quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Javier de Liaño va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Enrique Oliveros quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dionisios Mponiatis, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Eduardo Valdés, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 59 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. United va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Eduardo Valdés després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Dionisios Mponiatis va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Leonardo Sánchez de United va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.