Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730826129

Amistoso 730826129 Información oficial sobre el partido 730826129 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

The Clash Club Alineación oficial del equipo 'The Clash Club' en el partido 1 - 3 Cogolludo FC Alineación oficial del equipo 'Cogolludo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Clash Club Alineación oficial del equipo 'The Clash Club' en el partido 2 - 1 Cogolludo FC Alineación oficial del equipo 'Cogolludo FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,5 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Clash Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Bendegúz Török va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Clash.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): Al minut 35, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 72 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 72 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Laurent Drijber va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 200 Minuto 80 (Ocasión de falta): Clash va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 80, però el xut va anar a parar al pal.

Cogolludo FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Uztaritz Lezea que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Cogolludo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Ignacio Paxe.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Javier Díaz de Garato va aprofitar un error defensiu al minut 80, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Cogolludo.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Cogolludo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Uztaritz Lezea va quedar-se sol davant el porter Rubén Mata Blanco, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cogolludo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jaume Vellart, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Juan Cora, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cogolludo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Uztaritz Lezea de Cogolludo es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Julio Martín Benítez de Cogolludo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.