Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730825542

Amistoso 730825542 Información oficial sobre el partido 730825542 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Le Gran Marc Alineación oficial del equipo 'Le Gran Marc' en el partido 4 - 1 Racing de Sant Cugat Alineación oficial del equipo 'Racing de Sant Cugat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Le Gran Marc Alineación oficial del equipo 'Le Gran Marc' en el partido 7 - 0 Racing de Sant Cugat Alineación oficial del equipo 'Racing de Sant Cugat' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Le Gran Marc

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Corria el minut 26 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Germán Ruiz Díaz, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Lope Lacalle Tejada va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Abilio Villadóniga la va convertir en gol amb un remat de cap en Jorge Laguna tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 35 el marcador es va actualitzar: 3 - 0.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jorge Laguna va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fernando Torras al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Simeon Bozhilov va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, Simeon Bozhilov gairebé va marcar per a Gran des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Valentín Fernández Casariego de Gran amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Racing de Sant Cugat

Goles Goles

  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 53 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Racing. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que David Cuerno xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Al·lodi Johera ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 67 en Samuel Felix Solms va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Àlex Campeny va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ovidiu Enică de Racing la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.