Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730825504

Amistoso 730825504 Información oficial sobre el partido 730825504 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Matapalomas FC Alineación oficial del equipo 'Matapalomas FC' en el partido 2 - 2 Martimba FC Alineación oficial del equipo 'Martimba FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Matapalomas FC Alineación oficial del equipo 'Matapalomas FC' en el partido 6 - 2 Martimba FC Alineación oficial del equipo 'Martimba FC' en el partido
Es un cenizo 5.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,4 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Matapalomas FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Víctor Marchante es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 106 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Matapalomas sempre confia amb les genialitats d'en Diego Filomena; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Matapalomas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Erdain Zabalegi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Després de 16 minuts, Alfonso De Martínez va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El Matapalomas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Nicasi Part la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Sergi Parés quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Marín Adán de Matapalomas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Martimba FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): Martimba agafava avantatge al minut 7 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Aharon Sundukyan amb mestria.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Txema González Campillo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Martimba a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Joaquim Nunes va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Txema González Campillo de Martimba es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fernando Endasa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.