Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730824617

Amistoso (RC) 730824617 Información oficial sobre el partido 730824617 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

Caja Duero España Alineación oficial del equipo 'Caja Duero España' en el partido 3 - 4 The Team of the Town Alineación oficial del equipo 'The Team of the Town' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Caja Duero España Alineación oficial del equipo 'Caja Duero España' en el partido 4 - 2 The Team of the Town Alineación oficial del equipo 'The Team of the Town' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caja Duero España

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Després de 43 minuts de partit, Eloy Borbón igualava per España en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Els seguidors del España contenien la respiració mentre en Franko Sjauš s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): España, atacant per l'esquerra al minut 81, va aprofitar el magnífic llançament de Eloy Borbón per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Echedey Sierra Galán va estar a punt de marcar al minut 36 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Alfonso Linares Saiz hauria d'haver estat gol al minut 37 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Eloy Borbón quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Franko Sjauš va estar a punt d'avançar els locals al minut 72 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de España, Alejandro Iracusta, col·locà la pilota just a les mans d'en Günter Haslingen. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Mauro Bendala de España va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Echedey Sierra Galán de España anava molt fort i col·locat però Günter Haslingen no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de España Juan Garcifuentes, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Günter Haslingen. El marcador continuava 3 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Publio Cornelio Higuera de España va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de España Javier López Ramos, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Günter Haslingen. El marcador continuava 3 - 3.

The Team of the Town

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Team va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 29. Oswaldo Zambrano va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 162 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 71 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Simón Cañeque de Team marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 160 Minuto 84 (Gol de falta): Team, al minut 84, van igualar el marcador a 3 - 3 gràcies a un bon llançament de falta de Oscar Gurdebeke.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 91 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Echedey Sierra Galán va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Oscar Gurdebeke ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Eduardo Lozano Hernando de Team va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Oswaldo Zambrano va xutar fora per a Team, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Team Simón Cañeque, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Javier López Ramos. El marcador continuava 3 - 3.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Arturo Rouco xutant per a Team va fer anar la pilota just on la volia, però Javier López Ramos, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Team, César Charro, col·locà la pilota just a les mans d'en Javier López Ramos. El marcador: 3 - 3.
  • 055 Minuto 132 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Manuel Rosal de Team és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 4.