Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730824564

Amistoso (RC) 730824564 Información oficial sobre el partido 730824564 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

Legend of larry Alineación oficial del equipo 'Legend of larry' en el partido 1 - 12 DPM FC Alineación oficial del equipo 'DPM FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Legend of larry Alineación oficial del equipo 'Legend of larry' en el partido 0 - 9 DPM FC Alineación oficial del equipo 'DPM FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legend of larry

Goles Goles

  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 67 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Larry. A fi d'aconseguir el 1 - 9, van tocar-la en curt per tal que Marcos Rízquez xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Jorge Villaescusa de Larry va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcos Rízquez de Larry va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

DPM FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 13 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Ignacio Icoaga era molt més ràpid que el defensa Marco Antonio Alemparte. Al minut 13, el jugador de DPM va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al 19 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a DPM augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Francisco Ezquerdo es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, un xut de Pablo Busto des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Héctor Villoldo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Fabián Gil de Biedma va augmentar l'avantatge de DPM a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 137 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Ignacio Icoaga va anar a parar al cap de José María Toro Díaz que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a DPM el 0 - 6.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): José Chaux de DPM va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 41. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 116 Minuto 55 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Jaume Bagur sempre és una garantia. Al minut 55, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Luis Jorge Bañuelos marcar el 0 - 8 per al DPM.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pablo Busto de DPM l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 9 al minut 63 de partit.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Francisco Ezquerdo, que va ser qui va marcar 1 - 10, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Marco Antonio Alemparte no va poder aturar Ignacio Icoaga de DPM, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 80 el 1 - 11.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Jaume Bagur va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 90, i va fer pujar el 1 - 12 per a DPM.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 66 (Ocasión de penalti): Al minut 66 de joc, Ignacio 'D10S' Mejías de DPM va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.