Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730824479

Amistoso (RC) 730824479 Información oficial sobre el partido 730824479 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

UDS Monster Alineación oficial del equipo 'UDS Monster' en el partido 4 - 0 Barcinona FC Alineación oficial del equipo 'Barcinona FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UDS Monster Alineación oficial del equipo 'UDS Monster' en el partido 3 - 0 Barcinona FC Alineación oficial del equipo 'Barcinona FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UDS Monster

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Tiziano Finistrella de Monster aconseguir un gol al minut 3 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 13 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Monster va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alessio Zurlo des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tiziano Finistrella, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Monster.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Gwalbert Hudziak va incrementar l'avantatge de Monster amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gianantonio Chiaramida de Monster va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): En José María Aganzo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ariel Rytel per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Salvador Henríquez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Nicholas Coassin va rematar alt.

Barcinona FC

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 22 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Fèlix Romañach va superar els defenses rivals per velocitat al minut 22 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.