Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730824097

Amistoso 730824097 Información oficial sobre el partido 730824097 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

A Guía C.F. Alineación oficial del equipo 'A Guía C.F.' en el partido 1 - 3 Anaconda II Alineación oficial del equipo 'Anaconda II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
A Guía C.F. Alineación oficial del equipo 'A Guía C.F.' en el partido 0 - 4 Anaconda II Alineación oficial del equipo 'Anaconda II' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A Guía C.F.

Goles Goles

  • 114 Minuto 56 (Gol de penalti): Després de 56 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Guía, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Flavien Thiéry de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Guía van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 29, però el xut de Amador Vicent des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Markus Malmelin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 49 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Markus Malmelin va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Farzin Charkhgard de Guía es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.

Anaconda II

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Amb 3 minuts jugats, Daugiras Čiopas de Anaconda va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Jaimee Den Blauwen va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Anaconda, Paweł Wuzik, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Anaconda per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 90. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Ariel Waleczek. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Anaconda quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Daugiras Čiopas va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Ariel Waleczek va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 28, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Víctor Marsán va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Wilson Plaisimond es va comportar com un juvenil al minut 80 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jonatan Solà de Anaconda amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.