Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730823864

Amistoso (Int., RC) 730823864 Información oficial sobre el partido 730823864 en Hattrick

03.04.2024 17:25:00

The Commitments Alineación oficial del equipo 'The Commitments' en el partido 4 - 3 Blue Card Alineación oficial del equipo 'Blue Card' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The Commitments Alineación oficial del equipo 'The Commitments' en el partido 2 - 3 Blue Card Alineación oficial del equipo 'Blue Card' en el partido
Tiene suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,8 % 5,0 % 75,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Commitments

Goles Goles

  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Darius Galliard la va rematar Dan Hada amb una magnífica volea que va fer pujar per a Commitments el 1 - 0.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Commitments contenien la respiració mentre en Calvin-Maximillian Blens s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 137 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 70 en Karol Staszczyk va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Jürgen Graupe podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 1 va pujar al marcador.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Darius Galliard arribés a peus de Dan Hada, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Commitments el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Karol Staszczyk va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Calvin-Maximillian Blens, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Karol Staszczyk.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jürgen Graupe de Commitments la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Blue Card

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Blue van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Roberto Romero va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 151 Minuto 72 (Gol por el centro): Blue van mostrar una bona compenetració quan al minut 72 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Doru Huh va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Blue seguien lluitant fins al final. Al minut 85, fruit d'aquests esforços, Wenzel Schopoff va marcar el 4 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Kristian Labiano al minut 14 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Stefan Boelzlbauer va fer una jugada per la banda esquerra, però Barmantas Diburys va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Heiki Arman quasi aconsegueix empatar per Blue al minut 88, però Barmantas Diburys va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Doru Huh de Blue amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.