Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730823547

Amistoso (Int.) 730823547 Información oficial sobre el partido 730823547 en Hattrick

02.04.2024 19:15:00

Savatta FBC Alineación oficial del equipo 'Savatta FBC' en el partido 1 - 0 reverso tenebroso Alineación oficial del equipo 'reverso tenebroso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Savatta FBC Alineación oficial del equipo 'Savatta FBC' en el partido 2 - 0 reverso tenebroso Alineación oficial del equipo 'reverso tenebroso' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Savatta FBC

Goles Goles

  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Savatta va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 55 Mario Barnabò va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Savatta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Giovanni Misiano va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jordi Pech.
  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Ciro Antônio Clésio es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 71 quan Stefano Petrilli de Savatta gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Antonio Rigoli quasi marca en una jugada assajada de córner que Anselmo Cardone havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 234 Minuto 85 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Ciro Antônio Clésio va sortir molt desviat al minut 85.

reverso tenebroso

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Roni Roström va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de tenebroso que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Beppe Aprile va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 53 de joc.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de tenebroso va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de 明紀 (Akinori) 山口 (Yamaguchi) va sortir per sobre el travesser.