Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730823405

Amistoso (Int.) 730823405 Información oficial sobre el partido 730823405 en Hattrick

03.04.2024 17:55:00

Wawelskie Smokii Alineación oficial del equipo 'Wawelskie Smokii' en el partido 3 - 4 TheMachine-HGT Alineación oficial del equipo 'TheMachine-HGT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Wawelskie Smokii Alineación oficial del equipo 'Wawelskie Smokii' en el partido 4 - 2 TheMachine-HGT Alineación oficial del equipo 'TheMachine-HGT' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,1 % 10,5 % 23,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wawelskie Smokii

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Goran Pan, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Wawelskie se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 14.
  • 108 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Goran Pan és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Grzegorz Maciejak perquè aconseguís el 2 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Wawelskie va aconseguir el 3 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Nezih Ası, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Marcel Poradzisz que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Wawelskie sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Manu Fernández Madrigal, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 10 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12, Manu Fernández Madrigal arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Wawelskie per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 85, quan Goran Pan va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Wawelskie va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Marcel Poradzisz la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, César Lamand de Wawelskie es va guanyar la targeta groga merescudament.

TheMachine-HGT

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 27. L'anotador per TheMachine va ser John Akpan, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Robert Usman que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Roberto Margoni quedar desmarcat i marcar per a TheMachine al minut 87. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): Amb 89 minuts jugats, John Akpan de TheMachine va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): TheMachine va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Aliou Maffo va desviar el xut final de Phillip Uche després d'una sèrie de rebots i molta confusió.