Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730823402

Amistoso (Int., RC) 730823402 Información oficial sobre el partido 730823402 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

villaseca Alineación oficial del equipo 'villaseca' en el partido 3 - 1 Old Wall Alineación oficial del equipo 'Old Wall' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
villaseca Alineación oficial del equipo 'villaseca' en el partido 5 - 1 Old Wall Alineación oficial del equipo 'Old Wall' en el partido
Tiene mala suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

villaseca

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): El jugador David Antolínez de villaseca, després de 20 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de villaseca pel centre va donar un gran resultat: el gol de Julen Torrecilla Tomé va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): villaseca va obtenir un penal al minut 66, que va llançar a la perfecció Rodrigo Rodríguez Esquivel. 3 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El jugador local Julen Torrecilla Tomé per poc que no incrementa el marcador al minut 28. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Darien Gayfer va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Passaven 54 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rodrigo Rodríguez Esquivel va rematar alt.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local David Sánchez Dávila va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): Isidor Bunyol quasi marca en una jugada assajada de córner que David Antolínez havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Hugo Francisco Pellicer de villaseca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Antolínez de villaseca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Old Wall

Goles Goles

  • 151 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 els aficionats de Old Wall van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Adam Plunkett va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Jack Webster de Old Wall, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 252 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Old Wall va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 37, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Daniel Godard.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Clarke Brand va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Ugo Buron no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Adam Marguet de Old Wall va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.