Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730823074

Amistoso (Int., RC) 730823074 Información oficial sobre el partido 730823074 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

1900 RCD ESPANYOL Alineación oficial del equipo '1900 RCD ESPANYOL' en el partido 1 - 4 Hudy Tým Alineación oficial del equipo 'Hudy Tým' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
1900 RCD ESPANYOL Alineación oficial del equipo '1900 RCD ESPANYOL' en el partido 2 - 0 Hudy Tým Alineación oficial del equipo 'Hudy Tým' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1900 RCD ESPANYOL

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): ESPANYOL va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Lino Martínez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Lino Martínez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a ESPANYOL per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pablo López Martí, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Adalfried Winnerod va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): ESPANYOL per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 61, quan Adalfried Winnerod va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): ESPANYOL va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Manuel Campani en un 1 contra 1 amb el porter Jiří Hrůza, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del ESPANYOL van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Manuel Campani, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hansas Kuprusevičius de ESPANYOL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Hudy Tým

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Hudy van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Lubor Hásek.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Hudy eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 75, Šimon Skřivan va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): Hudy sabia com jugar al contraatac, i al minut 90, Lubomír Zbránek va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 3.
  • 143 Minuto 91 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Hudy va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Lubor Hásek, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Oldřich Lešek marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Šimon Böhm que va xutar a fora per molt poc.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hudy va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Libor Lanča, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Hudy Šimon Skřivan quasi marca al minut 81 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Lubor Hásek l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.