Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730822556

Amistoso (Int.) 730822556 Información oficial sobre el partido 730822556 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Los Pichurris Alineación oficial del equipo 'Los Pichurris' en el partido 6 - 0 ZVC Local B Alineación oficial del equipo 'ZVC Local B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Pichurris Alineación oficial del equipo 'Los Pichurris' en el partido 4 - 0 ZVC Local B Alineación oficial del equipo 'ZVC Local B' en el partido
Tiene suerte 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pichurris

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Corria el minut 8 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Xavier Roussel, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Efe Cabbar, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 130 Minuto 23 (Gol de falta): Obiora Borna va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 23 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vito Cecchinato va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 32, el Pichurris va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ken Brattbakk, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 5 - 0.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Local. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Efe Cabbar la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Pichurris es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 6 - 0 arribava al minut 55.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, Marvin Newman gairebé va marcar per a Pichurris des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El Pichurris ho intentava per la dreta per mitjà de Jerko Rajander, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Vito Cecchinato, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

ZVC Local B

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sammy Vincens de Local va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Eligio Llamarte que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.