Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730822484

Amistoso (Int., RC) 730822484 Información oficial sobre el partido 730822484 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

FC AdFines Alineación oficial del equipo 'FC AdFines' en el partido 0 - 2 Fc Dodge ram Alineación oficial del equipo 'Fc Dodge ram' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC AdFines Alineación oficial del equipo 'FC AdFines' en el partido 3 - 2 Fc Dodge ram Alineación oficial del equipo 'Fc Dodge ram' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,1 % 5,0 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC AdFines

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Costel Smical de AdFines va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 23, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jorge Luis Rodríguez Villegas i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a AdFines, però el xut de Hachem Hadiwi va sortir bastant desviat.
  • 204 Minuto 66 (Ocasión de penalti): L'àrbitre va xiular un penal a favor de AdFines. Charles De Beuckelaer el va llançar molt fort però als núvols. Un espectador va quedar-se amb la pilota per posar-la a subhasta mentre el jugador renegava d'un forat a la gespa.
  • 200 Minuto 75 (Ocasión de falta): Charles De Beuckelaer va xutar una falta al minut 75 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 204 Minuto 81 (Ocasión de penalti): Charles De Beuckelaer es va posar les mans a la cara després que al minut 81 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Miljan Mitrović no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Armin Meggendorfer va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miljan Mitrović de AdFines va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Miljan Mitrović de AdFines per doble groga al minut 84.

Fc Dodge ram

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Dodge prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Roque Montes de Oca.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Trokhym Smishko va aprofitar un error defensiu al minut 31, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Dodge.