Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730822438

Amistoso (Int., RC) 730822438 Información oficial sobre el partido 730822438 en Hattrick

02.04.2024 19:20:00

Jackie Clan Alineación oficial del equipo 'Jackie Clan' en el partido 2 - 1 Os Miñatos de Frades Alineación oficial del equipo 'Os Miñatos de Frades' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Jackie Clan Alineación oficial del equipo 'Jackie Clan' en el partido 1 - 4 Os Miñatos de Frades Alineación oficial del equipo 'Os Miñatos de Frades' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jackie Clan

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Ingar Svensson s'emportà una gran ovació del públic local al minut 39, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 93 (Gol por el centro): Al minut 93 els aficionats van embogir quan en João Matias va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de J.B.Clan.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 68 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Heimo Haid va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jozo Bogut va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 224 Minuto 72 (Ocasión de penalti): J.B.Clan es va veure beneficiat per la polèmica al minut 72, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Mario Damasco va relliscar al moment de fer el xut i el porter Hernán Langarica no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ellert Bergervoet de J.B.Clan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Livio Giglitto.
  • 510 Minuto 94 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 94, Mario Damasco de J.B.Clan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Os Miñatos de Frades

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): En Peru Castells entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al FRADES, un peu providencial d'en Pablo Silva Palafox va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 2 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Mihai Ştreangă va superar els defenses rivals per velocitat al minut 2 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): FRADES va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Dorus Swinkels va quedar-se sol davant el porter Luigi Bonadies, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, un refús desafortunat de Luigi Bonadies, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Guillermo Castells no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de FRADES la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Dorus Swinkels de FRADES, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 65, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jesús Carsí ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): FRADES va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luigi Bonadies va desviar el xut final de Pablo Silva Palafox després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Pablo Silva Palafox va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 79, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Luigi Bonadies va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 106 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de FRADES a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Oier Zubielki va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 261 Minuto 108 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jorge Vizcarra va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Silva Palafox de FRADES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.