Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730822147

Amistoso (Int.) 730822147 Información oficial sobre el partido 730822147 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Landeta Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Landeta Athletic Club' en el partido 4 - 1 FC Costinesti City Alineación oficial del equipo 'FC Costinesti City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Landeta Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Landeta Athletic Club' en el partido 2 - 2 FC Costinesti City Alineación oficial del equipo 'FC Costinesti City' en el partido
Tiene suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,1 % 26,0 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Landeta Athletic Club

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Azibar Gorosurreta de Athletic va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, Athletic va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jesús Carmona, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 32 (Gol de penalti): Athletic va obtenir un penal al minut 32, que va llançar a la perfecció Jèp Anell. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 186 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Athletic va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Jesús Carmona, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Athletic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Azibar Gorosurreta va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juliano García Casielles.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Athletic van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 71, però el xut de Azibar Gorosurreta des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Jèp Anell, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Silvio Arandia.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Silvio Arandia es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

FC Costinesti City

Goles Goles

  • 152 Minuto 58 (Gol por la izquierda): FC City va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 1 quan Ginel Pătruţ va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 29, quan en John Ude va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 252 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del FC City va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Ştefănel Comloşan no va poder controlar.
  • 252 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): FC City va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 50, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Mustafa Kemal Şanlı.
  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): FC City van seguir progressant per la banda dreta. Serghei Dogeanu va tenir la seva oportunitat al minut 70, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lucian Şuşa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.