Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730821277

Amistoso (Int.) 730821277 Información oficial sobre el partido 730821277 en Hattrick

02.04.2024 21:15:00

FC MULBERRY Alineación oficial del equipo 'FC MULBERRY' en el partido 4 - 1 Nije Hornets Alineación oficial del equipo 'Nije Hornets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC MULBERRY Alineación oficial del equipo 'FC MULBERRY' en el partido 3 - 2 Nije Hornets Alineación oficial del equipo 'Nije Hornets' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,6 % 17,8 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC MULBERRY

Goles Goles

  • 111 Minuto 12 (Gol por el centro): Georgi Aladzhov s'emportà una gran ovació del públic local al minut 12, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): En Dobri Timov entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al MULBERRY, un peu providencial d'en Rumen Grigorov va situar el 2-1 al panell digital.
  • 134 Minuto 48 (Gol de penalti): MULBERRY va obtenir un penal al minut 48, que va llançar a la perfecció Kuncho Donchev. 3 - 1 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de MULBERRY va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Yordan Sholev progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Rumen Grigorov gairebé va marcar per a MULBERRY des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Kuncho Donchev es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Passaven 72 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Petyo Nikolov va rematar alt.
  • 289 Minuto 74 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Yordan Sholev per la seva rapidesa. Al minut 74 va intentar marxar per velocitat d'en Jens Irlbacher, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Nije Hornets

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Thiemo Coenen es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Timotheus Maas quasi aconsegueix empatar per Hornets al minut 33, però Sherbek Eshmurodov va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): Ramon Suykerbuyk quasi marca en una jugada assajada de córner que Brodzisław Czyżyk havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Gregory van Adelsberg va encarar al porter al 41, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Timotheus Maas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Jens Irlbacher va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Sherbek Eshmurodov no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Gregory van Adelsberg va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Brodzisław Czyżyk de Hornets va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.