Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730819546

Amistoso (RC) 730819546 Información oficial sobre el partido 730819546 en Hattrick

03.04.2024 18:10:00

Victoria Vangelius Alineación oficial del equipo 'Victoria Vangelius' en el partido 6 - 1 Kotlets Alineación oficial del equipo 'Kotlets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Victoria Vangelius Alineación oficial del equipo 'Victoria Vangelius' en el partido 9 - 0 Kotlets Alineación oficial del equipo 'Kotlets' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Victoria Vangelius

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Vangelius s'avançava al marcador al minut 35, després d'un rebot que va caçar en Giovanni Battista Taccini per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Chorche Moscoso de Vangelius aconseguir un gol al minut 64 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Fredrik Stålbeck de Vangelius va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): En Julio Ernesto Ciglic entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Vangelius, un peu providencial d'en Kristián Vala va situar el 4-1 al panell digital.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Vangelius a 5 - 1. Julio Ernesto Ciglic va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Vangelius i així augmentar el marcador a 6 - 1 als 90 minuts de joc. Mentre en Laurent Sergeant el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Vangelius va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Chorche Moscoso va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lorenz Wyssbrod.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Helmut Jordan de Vangelius va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 217 Minuto 88 (Ocasión evento especial cansancio): En Theyekile Kaseme estava molt cansat. En Giovanni Battista Taccini ho va aprofitar per robar-li la pilota i encarar al porter, però aquest va sortir decidit als seus peus per prendre-li.

Kotlets

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 40, quan Mateusz Lejkowski va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Andrzej Różański va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 10, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però René Pritzwalk va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): El Kotlets va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 30 amb un llançament de falta perillós. En Emílio Macaco però, la va tirar centrada i amb poca potència.