Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730819544

Amistoso 730819544 Información oficial sobre el partido 730819544 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Calabardina FC Alineación oficial del equipo 'Calabardina FC' en el partido 7 - 0 algorta timbers Alineación oficial del equipo 'algorta timbers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Calabardina FC Alineación oficial del equipo 'Calabardina FC' en el partido 8 - 0 algorta timbers Alineación oficial del equipo 'algorta timbers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calabardina FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Al minut 3 l'àrbitre va premiar Calabardina amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Vindio Guim va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Nestori Haarala, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Calabardina.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Calabardina va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Matti Neukirch progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Calabardina va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jordi Gomar des de dins de l'àrea.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): En Jordi Gomar entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Calabardina, un peu providencial d'en Ángel Andrés Capons va situar el 5-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en Vindio Guim va augmentar l'avantatge de Calabardina a 6 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Calabardina va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jordi Gomar va poder fer el 7 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Nils Libregts. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Jordi Gomar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Timo Palviainen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Nestori Haarala, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 78 quan Arian Donner de Calabardina gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

algorta timbers

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sergio de la Puerta va fer una magnífica centrada, però la rematada de Alejandro Montoro va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Largoet de algorta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Floyd Jones de algorta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.