Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730819342

Amistoso 730819342 Información oficial sobre el partido 730819342 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Corrala F.C. Alineación oficial del equipo 'Corrala F.C.' en el partido 3 - 3 Caballeros del Cisne Plateado Alineación oficial del equipo 'Caballeros del Cisne Plateado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Corrala F.C. Alineación oficial del equipo 'Corrala F.C.' en el partido 3 - 1 Caballeros del Cisne Plateado Alineación oficial del equipo 'Caballeros del Cisne Plateado' en el partido
Tiene un resultado normal 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,8 % 2,6 % 16,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corrala F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, Esteban José Sepúlveda va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Tomislav Scherer ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Corrala es posava per davant 2 a 1.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del Corrala va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Tomislav Scherer, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Józef Farat va estar a punt d'empatar per a Corrala quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Eric Funoll va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Jan Vrzal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Corrala se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Jan Vrzal va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Caballeros del Cisne Plateado

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 20, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Thanassis Grafias es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Gonzalo González de Jate per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Gonzalo González de Jate quedar desmarcat i marcar per a Caballeros al minut 71. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Caballeros va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Andrés Alperin va desviar el xut final de Rossend Malla després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Panificio Lopez Abellán es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.