Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730818781

Amistoso (RC) 730818781 Información oficial sobre el partido 730818781 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

IbaibideFs Alineación oficial del equipo 'IbaibideFs' en el partido 3 - 5 Intercani Alineación oficial del equipo 'Intercani' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
IbaibideFs Alineación oficial del equipo 'IbaibideFs' en el partido 2 - 5 Intercani Alineación oficial del equipo 'Intercani' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,9 % 0,6 % 89,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IbaibideFs

Goles Goles

  • 104 Minuto 42 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de IbaibideFs al minut 42. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Rafael Soler va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 3.
  • 101 Minuto 48 (Gol por el centro): Isaac Palomino de IbaibideFs va demostrar les seves habilitats al minut 48 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Alexandru Caraza trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 5 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Rafael Trespuentes i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a IbaibideFs, però el xut de Isaac Palomino va sortir bastant desviat.

Intercani

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Intercani van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Iván Macías va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 180 Minuto 29 (Gol de falta): Tomàs Gramage va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Intercani gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 40, Intercani va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Josep Manresa.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al 61 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Intercani augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Josep Manresa es rifés el porter i marqués el 2 - 4.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, un xut de José Manuel Pimentel Zúñiga des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Josep Manresa, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Intercani va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de José Manuel Pimentel Zúñiga després de 43 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Francisco Javier Viedes va poder desviar-lo a córner.