Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730817732

Amistoso 730817732 Información oficial sobre el partido 730817732 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Llard FC Alineación oficial del equipo 'Llard FC' en el partido 7 - 1 Flandehuevo FC Alineación oficial del equipo 'Flandehuevo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Llard FC Alineación oficial del equipo 'Llard FC' en el partido 7 - 0 Flandehuevo FC Alineación oficial del equipo 'Flandehuevo FC' en el partido
Tiene un resultado normal 6.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llard FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Després de 34 minuts de partit, Acúrcio Campos igualava per Llard en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 39 minuts, el tirador de faltes del Llard va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Serafín Dehesa, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Llard va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Daniel Peşte des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Serafín Dehesa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Amb 74 minuts jugats, en Daniel Peşte va augmentar l'avantatge de Llard a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Llard pel centre va donar un gran resultat: el gol de Serafín Dehesa va posar el 6 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Daniel Peşte va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Després de 10 minuts, Jānis Bētliņš va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 210 Minuto 28 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Sergiu Moţiu quasi empata el partit al minut 28, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Flandehuevo FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Bohumil Martischnig que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Flandehuevo.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, Huỳnh Kỳ Quan va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): Giorgio Gilbo va marxar per velocitat al minut 37 i va fer una passada de la mort a Enian Sadikllari, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pavle Roško.