Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730817705

Amistoso 730817705 Información oficial sobre el partido 730817705 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Extramuros Alineación oficial del equipo 'Extramuros' en el partido 3 - 2 River Capo Reloaded Alineación oficial del equipo 'River Capo Reloaded' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Extramuros Alineación oficial del equipo 'Extramuros' en el partido 3 - 0 River Capo Reloaded Alineación oficial del equipo 'River Capo Reloaded' en el partido
Tiene un resultado normal 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Extramuros

Goles Goles

  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Harry Ramsey va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Extramuros, Lazar Ivanišević, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Honoriu Maghear ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Extramuros es posava per davant 2 a 1.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Extramuros va augmentar la diferència quan Jesús Facio no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 9 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Extramuros va deixar en bona posició a en Jesús Facio per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 59 (Ocasión tiro lejano): Al minut 59 un refús amb el peu d'en Eugène Bervas va anar a parar als peus del Victorino Silva que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Honoriu Maghear, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Matthew Cooper, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Eugène Bervas al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Harry Ramsey va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

River Capo Reloaded

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): En Étienne Wintermantel va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Gérson Santos Reis va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Reloaded i marcant el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Reloaded, l'equip va recuperar la pilota al minut 68 i va contraatacar. En Danny Warnke va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Faruk Beyazıt de Reloaded la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.