Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730815083

Amistoso 730815083 Información oficial sobre el partido 730815083 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

bandits f,c, Alineación oficial del equipo 'bandits f,c,' en el partido 8 - 0 pipiolo Alineación oficial del equipo 'pipiolo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
bandits f,c, Alineación oficial del equipo 'bandits f,c,' en el partido 7 - 0 pipiolo Alineación oficial del equipo 'pipiolo' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bandits f,c,

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): bandits prenia la batuta de l'encontre al minut 21, quan en Diant Daal va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan bandits va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Aleksey Gorislavskiy des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Amb 43 minuts jugats, en Aleksey Gorislavskiy va augmentar l'avantatge de bandits a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): bandits va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Gastão Soares va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de bandits va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gastan Meesters progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 134 Minuto 84 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de bandits al minut 84, que va llançar ajustat al pal en Gastan Meesters. 6 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): bandits va aconseguir el 7 - 0 quan Gastão Soares va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del pipiolo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jarbas Narciso la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del bandits es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 8 - 0 arribava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El bandits ho intentava per la dreta per mitjà de Jarbas Narciso, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Tomás Expósito al minut 32 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Söhnke Windsperger va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Diant Daal va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 89, i va passar la pilota a Jaime Conte, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dani Litinetsky es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

pipiolo

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joaquim Subirat de pipiolo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.