Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Jefes del Cotarro (1366797) - Lembas (1594814) » 730814592: T75/R9

Copa 730814592 Información oficial sobre el partido 730814592 en Hattrick

03.04.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 9

Los Jefes del Cotarro Alineación oficial del equipo 'Los Jefes del Cotarro' en el partido 3 - 2 Lembas Alineación oficial del equipo 'Lembas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Jefes del Cotarro Alineación oficial del equipo 'Los Jefes del Cotarro' en el partido 3 - 0 Lembas Alineación oficial del equipo 'Lembas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Jefes del Cotarro

Goles Goles

  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, Shaked Kima va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 108 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 1 s'ha de veure repetit: en Sacha van 't Geloof de Cotarro va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Marko Hozjak, que no va perdonar.
  • 123 Minuto 101 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 101 gràcies a la jugada de Patrick Irvin, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Shaked Kima va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant José María Barbarán va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Cotarro per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 56, quan Tom Wuttke va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Patrick Irvin va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 91 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gautam Desai va estar a punt d'avançar els locals al minut 91 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Al minut 100 es va veure una gran oportunitat per a Cotarro per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Patrick Irvin, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lembas

Goles Goles

  • 140 Minuto 21 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Lembas el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Kol Johnsen va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Lembas va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Fabijan Ćosić, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Omar Grisoli que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Anton Meijerman va superar els defenses rivals per velocitat al minut 35 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Paolo Fagetti quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Anton Meijerman de Lembas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.