Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Isótopos de Coslada (993385) - BlackHole (118848) » 730814574: T75/R9

Copa 730814574 Información oficial sobre el partido 730814574 en Hattrick

03.04.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 9

Isótopos de Coslada Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Coslada' en el partido 1 - 3 BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Isótopos de Coslada Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Coslada' en el partido 1 - 2 BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido
Tiene un resultado normal 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,9 % 77,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Isótopos de Coslada

Goles Goles

  • 187 Minuto 37 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Isótopos va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Caio Luís Vinhas en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Jakob Schmidradner va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Caio Luís Vinhas, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Philippe Gasquet de Isótopos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

BlackHole

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Pál 'Pobre' Oros quedar desmarcat i marcar per a Blackhole al minut 23. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 135 Minuto 36 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Mohd Tabrani 'Tonguetwister' Faizal Zuhairi va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 2. L'experiència és un grau!
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pál 'Pobre' Oros de Blackhole l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 54 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Javier 'Count Rugen' Seisdedos va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Didi Krybus va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Didi Krybus va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Tim 'Swede' Hallkvist, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Raúl 'Raphael' Dulce. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas