Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bermellar (794141) - El Raposu de Agüera (802128) » 730814563: T75/R9

Copa 730814563 Información oficial sobre el partido 730814563 en Hattrick

03.04.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 9

Bermellar Alineación oficial del equipo 'Bermellar' en el partido 5 - 2 El Raposu de Agüera Alineación oficial del equipo 'El Raposu de Agüera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bermellar Alineación oficial del equipo 'Bermellar' en el partido 1 - 1 El Raposu de Agüera Alineación oficial del equipo 'El Raposu de Agüera' en el partido
Tiene mucha potra 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,3 % 35,1 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bermellar

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ursino Mantos de Bermellar aconseguir un gol al minut 37 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 143 Minuto 86 (Gol de contra por la derecha): Juan Oriortua va marcar al minut 86 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 2.
  • 121 Minuto 94 (Gol por el centro): Juan Carlos Velarde va donar a Bermellar un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 99 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ursino Mantos va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 138 Minuto 105 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Juan Oriortua la va rematar Raúl Zubizarreta amb una magnífica volea que va fer pujar per a Bermellar el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Juan Carlos Velarde arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Bermellar va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carlos Almeyda en un 1 contra 1 amb el porter Stelios Tsipokas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Raúl Zubizarreta de Bermellar va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Liaño de Bermellar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

El Raposu de Agüera

Goles Goles

  • 187 Minuto 82 (Gol tiro lejano): En Cristian Segarra conduïa pel cercle central i, veient a en Quim Vilahur desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 1.
  • 187 Minuto 84 (Gol tiro lejano): Després de 84 minuts el El Raposu, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Cristian Segarra sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a El Raposu al minut 21, però el xut de Jesús Valero Ríos va topar amb la tanca defensiva.
  • 287 Minuto 41 (Ocasión tiro lejano): El El Raposu se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 41, en Eloy Robledillo va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ebenezer Pedroso Garro va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 208 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Xabier Garde de El Raposu va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Cristian Segarra que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 250 Minuto 108 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Jesús Valero Ríos l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ebenezer Pedroso Garro de El Raposu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xabier Garde de El Raposu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.