Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814503

Copa 730814503 Información oficial sobre el partido 730814503 en Hattrick

03.04.2024 12:45:00

Sporting de Fumanya Alineación oficial del equipo 'Sporting de Fumanya' en el partido 7 - 4 CFC Vallecas Alineación oficial del equipo 'CFC Vallecas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Sporting de Fumanya Alineación oficial del equipo 'Sporting de Fumanya' en el partido 6 - 2 CFC Vallecas Alineación oficial del equipo 'CFC Vallecas' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,8 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Fumanya

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Castor Kadika, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Sporting se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 8.
  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 12 minuts quan Miloslav Škarvada va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a Sporting.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Máximo Araújo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Sporting es posava per davant 3 a 2.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Cristian-Sorin Codilă va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Sporting a 5 - 3. Lyubomir Tomov va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sporting pel centre va donar un gran resultat: el gol de Castor Kadika va posar el 6 - 3 al marcador.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gerónimo De Romaña es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 7 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13, Castor Kadika gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mykyta Frishko va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Castor Kadika, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

CFC Vallecas

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): El CFCV era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Rumen Dinev va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Als 40 minuts de partit, Kerem Kocademir de CFCV va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 els aficionats de CFCV van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Kerem Kocademir va anotar el 4 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 85 del partit, anotant el 7 - 4, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Mohammad Mehdi Alipour.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): CFCV va estar a punt d'empatar al 11 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Pavel Melkov que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 215 Minuto 68 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Osama Jaheen que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.