Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814447

Copa 730814447 Información oficial sobre el partido 730814447 en Hattrick

03.04.2024 12:15:00

CE SABADELL CF Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL CF' en el partido 9 - 10 Natus Vinccere Alineación oficial del equipo 'Natus Vinccere' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
CE SABADELL CF Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL CF' en el partido 8 - 2 Natus Vinccere Alineación oficial del equipo 'Natus Vinccere' en el partido
Tiene un poco de suerte 7.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE SABADELL CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Fabien Blais de SABADELL aconseguir un gol al minut 13 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): SABADELL prenia la batuta de l'encontre al minut 24, quan en 夏 (Xia) 迪良 (Diliang) va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, 夏 (Xia) 迪良 (Diliang) es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 4, reduint la distància pels locals.
  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Fabien Blais va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 4 - 4 al minut 83.
  • 138 Minuto 111 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Eugenio Troya va anar directament als peus de 夏 (Xia) 迪良 (Diliang) que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 5 - 6.
  • 113 Minuto 112 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al SABADELL una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Koppány Trieb, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 6 - 6. Tot això passava al minut 112.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de 夏 (Xia) 迪良 (Diliang) va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Jaime Pujol va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 el SABADELL va posar setge sobre la defensa central visitant però en Yurii Gunchak no va estar gens encertat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de SABADELL, Yurii Gunchak, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de SABADELL Bohuslav Křupka no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jaime Pujol es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 7.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En 夏 (Xia) 迪良 (Diliang) anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 9 - 8 per a SABADELL.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Eugenio Troya, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Jaime Pujol va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de SABADELL i 9 - 9 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Maik van Basten de SABADELL va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Natus Vinccere

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Israel Grosnile que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 162 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 53 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Israel Grosnile de NaVi marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Leo Messi va acabar en una passada genial cap al jugador de NaVi Nathan Frasier, que va marcar el 2 - 3.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Iñaki Calleja de NaVi va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 172 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Heitor das Casarizas quedar desmarcat i marcar per a NaVi al minut 102. El marcador es va posar aleshores 4 - 5 pels visitants.
  • 181 Minuto 110 (Gol por el centro): Al minut 110, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gino van Dessel va augmentar l'avantatge de NaVi a 4 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Heitor das Casarizas al minut 25 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Nathan Frasier, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Nathan Frasier va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Víctor 'Vito' Nieto va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 7.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Javier Satrústegui de NaVi, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Bohuslav Křupka en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 8.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Gordon Karijomenggolo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 9 - 9.
  • 057 Minuto 128 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Iñaki Calleja de NaVi va superar Bohuslav Křupka, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 9 - 10.