Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814433

Copa 730814433 Información oficial sobre el partido 730814433 en Hattrick

03.04.2024 12:00:00

Uegetarians Alineación oficial del equipo 'Uegetarians' en el partido 1 - 4 The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Uegetarians Alineación oficial del equipo 'Uegetarians' en el partido 1 - 3 The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uegetarians

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): VGT per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Alton Maloney va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Jared Graham va servir per deixar enrere el gegant Jur Soenen al minut 76, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

The Dunbars

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Amb 20 minuts jugats, Torben Schiegl de Dunbars va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 23, el Dunbars va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Valjo Nuude, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, un xut de Diego Badajoz des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 125 Minuto 51 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Seppo Ilmavirta, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 3 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Thorsten Noethlichs va augmentar l'avantatge de Dunbars a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Antonio García-Rigueira va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 284 Minuto 53 (Ocasión de penalti): Emídio Ferreira de Dunbars va fallar un penal al minut 53, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, el Dunbars va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Diego Badajoz s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Antonio García-Rigueira va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Dunbars que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.