Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814404

Copa 730814404 Información oficial sobre el partido 730814404 en Hattrick

03.04.2024 12:45:00

Pollos de Michigan Alineación oficial del equipo 'Pollos de Michigan' en el partido 2 - 1 PAYER Alineación oficial del equipo 'PAYER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pollos de Michigan Alineación oficial del equipo 'Pollos de Michigan' en el partido 0 - 2 PAYER Alineación oficial del equipo 'PAYER' en el partido
Tiene suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,9 % 0,3 % 92,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pollos de Michigan

Goles Goles

  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Víctor Ocaña arribés a peus de Ihabar Estibaliz, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Michigan el 1 - 1.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Lyuben Delov va donar a Michigan un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): Antonio Delov va marxar per velocitat al minut 44 i va fer una passada de la mort a Vince Ferguson, però aquest va fallar.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Michigan va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dante Boschetti, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

PAYER

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Antonio Labrador quedar desmarcat i marcar per a PAYER al minut 37. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Arnold Segerman va estar a punt de posar per davant a PAYER amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pasha Jalalvand va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, un refús desafortunat de Pasha Jalalvand, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jorge Gordón no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, David Mazzucconi de PAYER va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.