Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814366

Copa 730814366 Información oficial sobre el partido 730814366 en Hattrick

03.04.2024 12:45:00

Igualdade Muller Alineación oficial del equipo 'Igualdade Muller' en el partido 1 - 3 Isótopos de Alburquerque Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Alburquerque' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Igualdade Muller Alineación oficial del equipo 'Igualdade Muller' en el partido 0 - 4 Isótopos de Alburquerque Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Alburquerque' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Igualdade Muller

Goles Goles

  • 102 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Als 82 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Igualdade va acabar amb la pilota als peus de Sergi Ribolta que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Jesús Moreno Arteaga va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 85 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Boy Evegaars de Igualdade va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Isótopos de Alburquerque

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): En Hacı İlyas Akasoy donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 17 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gabriel Răducă, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 26 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Alburquerque. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Mauro Montilla xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hacı İlyas Akasoy va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Alburquerque quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Tarquínio Antunes va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.