Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814345

Copa 730814345 Información oficial sobre el partido 730814345 en Hattrick

03.04.2024 12:45:00

Tudelano CF Alineación oficial del equipo 'Tudelano CF' en el partido 1 - 2 veguilla Alineación oficial del equipo 'veguilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tudelano CF Alineación oficial del equipo 'Tudelano CF' en el partido 2 - 0 veguilla Alineación oficial del equipo 'veguilla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tudelano CF

Goles Goles

  • 125 Minuto 48 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Godfrey Purcell, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 0 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jorge González de la Aleja va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Tudelano empatava el partit, 1 a 1, al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Lluís Xavier Cumellas es va comportar com un juvenil al minut 31 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Nehuen Lerman va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tudelano se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Godfrey Purcell del Tudelano ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): Al minut 105 es va veure una gran oportunitat per a Tudelano per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jaleel Byrum, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Godfrey Purcell es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 115 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jaleel Byrum de Tudelano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

veguilla

Goles Goles

  • 174 Minuto 116 (Gol de penalti): En Lluís Xavier Cumellas va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 116. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del veguilla sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gilberto Cordero, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 36 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Alessandro Castellana de veguilla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.