Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814299

Copa 730814299 Información oficial sobre el partido 730814299 en Hattrick

03.04.2024 12:45:00

Endwolers Alineación oficial del equipo 'Endwolers' en el partido 4 - 3 Q se ve q Alineación oficial del equipo 'Q se ve q' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Endwolers Alineación oficial del equipo 'Endwolers' en el partido 4 - 1 Q se ve q Alineación oficial del equipo 'Q se ve q' en el partido
Tiene un resultado normal 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Endwolers

Goles Goles

  • 137 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 23 una excel·lent centrada de Sergey Bukvarev va arribar a Juli Coquard, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Endwolers i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 34 minuts de joc. Mentre en Daniel Hernández el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Endwolers pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mattias Cederell va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jan Solgaard, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Endwolers se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marco Secchioni va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Juli Coquard gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Valencia va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Pavle Tatić va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Endwolers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Q se ve q

Goles Goles

  • 152 Minuto 36 (Gol por la izquierda): se va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Zacarías Naranco va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Zacarías Naranco va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.
  • 160 Minuto 62 (Gol de falta): Al minut 62 del partit, Benedito Hermida va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26 Raúl Yong va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Armando Santos Resende va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Tesifonte Despujol quasi redueix la diferència al marcador al minut 41, però una gran estirada d'en Baltasar Haushahn va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Raúl Yong va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zacarías Naranco de se la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.