Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814268

Copa 730814268 Información oficial sobre el partido 730814268 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

+Opcion.es Alineación oficial del equipo '+Opcion.es' en el partido 5 - 6 COLLA-AERIA Alineación oficial del equipo 'COLLA-AERIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
+Opcion.es Alineación oficial del equipo '+Opcion.es' en el partido 1 - 5 COLLA-AERIA Alineación oficial del equipo 'COLLA-AERIA' en el partido
Tiene mucha potra 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

+Opcion.es

Goles Goles

  • 190 Minuto 35 (Gol de falta): El Zoltán Andó va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel +Opcion.es. 1-2.
  • 101 Minuto 49 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Onofrio D'Aleo, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a +Opcion.es.
  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): Passat el minut 61 de joc, Axel Julian facilitava les coses al +Opcion.es amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.
  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alfredo Galdós ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, +Opcion.es es posava per davant 4 a 3.
  • 118 Minuto 102 (Gol evento especial córner peinado): En Alfredo Galdós entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al +Opcion.es, un peu providencial d'en Zoltán Andó va situar el 5-5 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Zoltán Andó hauria d'haver estat gol al minut 25 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Louis Diehl de +Opcion.es es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 35, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): El +Opcion.es va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Onofrio D'Aleo la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

COLLA-AERIA

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jaroslav Veškrna va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de COLLA van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Jordi Montané.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): COLLA va aconseguir el 1 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jaroslav Veškrna, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ahmad El Harawy que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Jordi Montané va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 4 - 4 al minut 90.
  • 172 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de COLLA va ser finalitzada des de l'esquerra per Róbert Selmeczy al minut 92. Els visitants es posaven per davant del marcador: 4 - 5.
  • 171 Minuto 104 (Gol por el centro): Amb 104 minuts jugats, Prodromos Filoukatzis de COLLA va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 5 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Eppo Woelders es va quedar sol davant del porter, al minut 32. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Róbert Selmeczy després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jacobo Cortés va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Roy Zumbado va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 56, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Manuel Antonio Alemán quasi aconsegueix empatar per COLLA al minut 69, però Jacobo Cortés va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.