Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814264

Copa 730814264 Información oficial sobre el partido 730814264 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Imoslos Alineación oficial del equipo 'Imoslos' en el partido 3 - 2 FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Imoslos Alineación oficial del equipo 'Imoslos' en el partido 1 - 3 FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido
Tiene suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,2 % 0,8 % 88,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imoslos

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Antonio Olmedo Ramos ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Imoslos es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Luis Silos Millán, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Imoslos.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Imoslos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Augusto Nicolau va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sasha Gal. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan José Gama hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Evgeniy Kushanov havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Juan José Gama una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Daniel Vladu va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Evgeniy Kushanov de Imoslos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Bostjalona

Goles Goles

  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Imoslos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Rubèn Tarrida la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bostjalona es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 52.
  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, Luis Roelas va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Bostjalona en aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Pep Casellas va estar a punt de posar per davant a Bostjalona amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Elordi Asagirre va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Alfredo Enrile sol davant la porteria al minut 9, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 252 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Pep Casellas la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Bostjalona havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.