Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814253

Copa 730814253 Información oficial sobre el partido 730814253 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

FC Bacallà Alineación oficial del equipo 'FC Bacallà' en el partido 0 - 3 MEquipo Daniel's Alineación oficial del equipo 'MEquipo Daniel's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Bacallà Alineación oficial del equipo 'FC Bacallà' en el partido 0 - 1 MEquipo Daniel's Alineación oficial del equipo 'MEquipo Daniel's' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bacallà

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 55 (Ocasión de contra de falta): El Bacallà va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Falko Feutchmann la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En Falko Feutchmann va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 70, un contraatac del Bacallà no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Lennart Ernenputsch perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Gonzalo Cagiga va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bacallà que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anton Bratko de Bacallà va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Lennart Ernenputsch de Bacallà va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

MEquipo Daniel's

Goles Goles

  • 187 Minuto 12 (Gol tiro lejano): Era obvi que el MEquipo volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 12 van aconseguir marcar quan en Jorge Henin va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 1.
  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 22 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de MEquipo. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que José María Ayerra xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 187 Minuto 25 (Gol tiro lejano): L'entrenador del MEquipo va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 25 va arribar el 0 - 3 quan en Joaquín Manso Tabernero va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Joaquín Manso Tabernero estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Juan Bautista Burruchaga, als 18 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Henin de MEquipo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.