Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814232

Copa 730814232 Información oficial sobre el partido 730814232 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Les cracks du Bergeraç Alineación oficial del equipo 'Les cracks du Bergeraç' en el partido 2 - 3 Gusurmendi F.T. Alineación oficial del equipo 'Gusurmendi F.T.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Les cracks du Bergeraç Alineación oficial del equipo 'Les cracks du Bergeraç' en el partido 1 - 1 Gusurmendi F.T. Alineación oficial del equipo 'Gusurmendi F.T.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,0 % 0,8 % 88,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les cracks du Bergeraç

Goles Goles

  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): 胡 (Hu) 智庭 (Zhiting) de Bergeraç va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.
  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Dongkyoo Gwok trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Diego Lambau va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Diego Lambau de Bergeraç va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Bergeraç va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dongkyoo Gwok, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Bergeraç sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Tanguy Gbovi, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 83 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Rinaldo Kongi de Bergeraç va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Gusurmendi F.T.

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): En José Acheros donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 31 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al 36 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Gusur augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Egon Škedelj es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 115 Minuto 79 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Claerice Goedschalk no va poder aturar Àlex Pijoan de Gusur, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 79 el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Gusur va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 15, quan José Acheros va quedar-se sol davant el porter Pereiaslav Teleshun, però aquest va poder aturar el xut.
  • 239 Minuto 31 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Juan Carlos Tapia va deixar a Claerice Goedschalk assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Egon Škedelj, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 34 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Gusur va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en José Acheros va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Ruperto Freijoso va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Pedro Acosta quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pereiaslav Teleshun, però la pilota va topar amb el travesser.