Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814231

Copa 730814231 Información oficial sobre el partido 730814231 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Pulitzeia F.C. Alineación oficial del equipo 'Pulitzeia F.C.' en el partido 3 - 5 Bonyigs C.F. Alineación oficial del equipo 'Bonyigs C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Pulitzeia F.C. Alineación oficial del equipo 'Pulitzeia F.C.' en el partido 5 - 2 Bonyigs C.F. Alineación oficial del equipo 'Bonyigs C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,6 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pulitzeia F.C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 15 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Birger Præst era molt més ràpid que el defensa Piero Mati. Al minut 15, el jugador de Pulitzeia va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Pulitzeia va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Aldai 'el Poli' Zezenarro va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Passats 62 minuts, Michel Ast, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Pulitzeia es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Daniel Marinescu va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Mario Vergara, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Théo Geffroy. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jon Bevan de Pulitzeia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Bonyigs C.F.

Goles Goles

  • 190 Minuto 37 (Gol de falta): En Candido Pala conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-1
  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Fulvio Dal Lago que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Als 69 minuts de partit, Maverick Daemen de Bonyigs va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Antonio Fanfara va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 3 - 4.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Maverick Daemen va ser l'anotador del 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Bonyigs va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 37, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Noel Arbonés.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ricardo Sosa de Bonyigs es va guanyar la targeta groga merescudament.