Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814217

Copa 730814217 Información oficial sobre el partido 730814217 en Hattrick

03.04.2024 12:15:00

mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 2 - 0 Chirpial Team Alineación oficial del equipo 'Chirpial Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 3 - 1 Chirpial Team Alineación oficial del equipo 'Chirpial Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mandriles parmenses

Goles Goles

  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): El jugador Patrick Hirschmann de mandriles, després de 73 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Arwin van den Hout de mandriles va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Julio Ungo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de mandriles se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Ivan Laskin del mandriles ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cosmin Maghiar de mandriles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nikos Deskos de mandriles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Chirpial Team

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Marian Radu quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Achi Chefetz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alejandro Aranzábal, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Ilari Kervinen quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 219 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Robert Chmela va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Ben Fekete-Kettner, però l'estirada del porter va evitar el gol.